Siltgardin

Kvalitet och säkerhet ovan och under ytan!

Vi tillverkar och anpassar siltgardin / grumlingsskydd mot vardera projekt

Siltgardin används för att begränsa spridning av grumlade vattenmassor, framför allt vid muddring och andra bottenarbeten. 


Beskrivning


Slitstarkt enkelt skydd för att hindra spridning av grumligt vatten.

Vid grumlande arbeten såsom schaktning, muddring eller hantering av förorenat material ställs det ibland krav på att grumligt vatten inte får spridas. Grummelduk fungerar som en inramning av arbetsområdet och förhindrar att grumligt vatten att sprida sig och förorenade massor sprids.

 

Miljögardin (även kallad Siltgardin) hjälper effektivt till att begränsa det grumliga vattnet när det sätts i rörelse. Med en slitstark filtrerings duk omsluts flytkroppen ovan vattenytan, samtidigt som den sträcker sig ned under vattenytan och ansluter till botten med hjälp av en anpassad kätting.

 

Kontakt

Vi utför alla typer av undervattensarbeten samt även relaterat landarbete. 

Senaste Tekniken

Vi använder oss utav den senaste tekniken för att utföra våra arbeten på ett kostnadseffektivt och säkert sätt. Vi kan erbjuda videoinspektion och liveövervakning vid alla uppdrag.

Rätt kompetens

Vår personal är utbildade och certifierade yrkesdykare samt svetsare inom plast och metall, med stor erfarenhet och kunskap inom branschen. Vi utför det mesta inom vattenrelaterade arbeten

Säkerheten först

Förutom att hålla högsta kvalitet i arbetet är säkerhet/trygghet, en bra arbetsmiljö och strävan efter en hållbar utveckling ur miljösynpunkt av högsta prioritet för oss. 

Har du frågor?

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du skulle ha några frågor.