ROV & Bottenundersökning

Kvalitet och säkerhet ovan och under ytan!

ROV & Bottenundersökning

ROV står för Remotely Operated Underwater Vehicle, och är en undervattensrobot. Det är ett användbart verktyg för att planera eller kontrollera hur det ser ut under ytan när man inte vill gå ner med dykare.

 

Fördelen är att den tar sig in i osäkra och trång utrymmen exempelvis: tunnelkonstruktioner, rörledningar mm. och fasta.


Vår fjärrstyrda undervattensrobot är installerad med 2D sonar för att navigera i mörkt vatten samt utföra avståndsmätning samt en gripklo för att kunna utföra enklare arbeten.

 

Tveka inte att höra av er om ni har några frågor.

Kontakt

Vi utför alla typer av undervattensarbeten samt även relaterat landarbete. 

Senaste Tekniken

Vi använder oss utav den senaste tekniken för att utföra våra arbeten på ett kostnadseffektivt och säkert sätt. Vi kan erbjuda videoinspektion och liveövervakning vid alla uppdrag.

Rätt kompetens

Vår personal är utbildade och certifierade yrkesdykare samt svetsare inom plast och metall, med stor erfarenhet och kunskap inom branschen. Vi utför det mesta inom vattenrelaterade arbeten

Säkerheten först

Förutom att hålla högsta kvalitet i arbetet är säkerhet/trygghet, en bra arbetsmiljö och strävan efter en hållbar utveckling ur miljösynpunkt av högsta prioritet för oss. 

Har du frågor?

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du skulle ha några frågor.